Diensten


Onderhoud

SIJN onderhoudt

Om te voorkomen dat er op één van uw systemen een reparatie nodig is of een onderdeel vervangen moet worden, adviseert SIJN om uw apparatuur goed te onderhouden. SIJN kan dit onderhoud voor uw systemen ook uitvoeren. 

SIJN Antivirus

Sinds eind 2010 heeft SIJN voor al haar klanten SIJN Antivirus geïntroduceerd. Dit is geen standaard virusscanner maar een scanner die door ons, op afstand, wordt beheerd. Wanneer er een virus is gevonden krijgt niet alleen u, maar ook SIJN daar bericht van. Wij kunnen dan direct een virusscan aanzetten, wat er voor zorgt dat de schade beperkt blijft. Zoals veel van onze diensten kunt u SIJN Antivirus alleen afnemen als een abonnement. Binnen SIJN Antivirus zijn er verschillende niveaus aan beveiliging. U kunt het bijvoorbeeld ook uitbreiden met een Firewall of een Spamfilter. U kunt SIJN Antivirus door ons laten installeren op uw werkplekken en servers. U vindt meer informatie op onze zakelijke producten pagina.

Werkplek onderhoud

Werkplek onderhoud neemt u ook af als abonnementsvorm. U betaat dan per werkplek per maand, mocht er een werkplek bijkomen of weggaan, passen wij het maandbedrag aan. In dit abonnement zit inbegrepen dat we bij aanvang van het abonnement het systeem volledig installeren en instellen naar uw wensen. Daarnaast beheren wij de hardware en zorgen we dat de geïnstalleerde software up to date is. Regelmatig zullen wij uw apparatuur voorzien van een grondige onderhoudsbeurt. Programma's en bestanden die er niet op horen worden verwijderd, indien nodig wordt de apparatuur ook fysiek schoon gemaakt. 

Server onderhoud

SIJN onderhoudt niet alleen uw werkplekken maar ook uw server(s) om deze stabiel en veilig te houden. De systemen waarop wij onderhoud uitvoeren zijn servers die draaien op Windows 2003, Windows 2008 of Windows 2011. Dit onderhoud geschiedt vooral op afstand. Eens in de maand, op Patch Tuesday, komen er nieuwe updates voor Windows uit. Deze updates zullen door ons op een voor u gunstig tijdstip uitgevoerd worden (bijvoorbeeld op zaterdag). Omdat we hiervoor de server uit moeten schakelen, doen we dit op een moment waarop u en uw medewerkers niet werken.